Donează

Foame. Sărăcie. Abandon școlar.

Pentru că și ție ți se pare nedrept că 1 din 2 copii din mediul rural trăiește în pragul sărăciei.
Și ție ți se pare greșit că abandonul școlar a depășit 19%.

Donează zilnic 1256 mese

Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino, ambasador World Vision Romania si sustinator al proiectului "Paine si Maine"


Dr. Oana Cuzino este Medic Primar Gerontologie Geriatrie (2005) și Doctor în Științe Medicale (2005). De 14 ani este realizatorul și moderatorul emisiunii „Ce se intamplă, doctore?” la PRO TV, debutând în comunicarea mass media pe teme medicale încă din 1998, din timpul perioadei de specializare. A activat și ca cercetător științific, fiind pasionată de aspecte epidemiologice ale procesului de îmbătrânire, participând la studii naționale și internaționale din cadrul Laboratorului de Gerontologie Socială, INGG Ana Aslan. În prezent, dr. Oana Cuzino își continuă activitatea medicală și de cercetare, fiind pasionată de medicina antiaging și prevenirea îmbătrânirii fiziologice și patologice.


Dr. Oana Cuzino

"Copiii sunt cea mai importantă resursă a unei națiuni. Din nefericire la noi, prea mulți copii sunt supuși unor lipsuri incredibile. Cred cu tărie, ca mama și medic, că toți copiii români trebuie să aibă o șansă la educație, sănătate, ca să nu mai vorbim de hrană. Sărăcia şi lipsa de acces la nevoile de bază ne afectează pe toţi pentru că vorbim de 225.000 de copii din România care se culcă flămânzi!

Pentru că nu au hrană suficientă, aceşti copii vor prezenta deficit de atenţie, alterarea performanţelor şcolare, IQ scăzut, deficit de memorare, dificultăţi de învăţare, abilităţi sociale reduse, limbaj limitat, şi abilităţi scăzute de rezolvare a problemelor. Pe scurt, fără hrană, copiii nu vor avea randament la şcoală!"

Dr. Oana Cuzino
ambasador World Vision România

Ii puteti adresa intrebari Oanei Cuzino si puteti gasi informatii pretioase despre sanatate si ingrijire pe site-ul www.doc.ro si pe pagina ei de Facebook.