Donează

Foame. Sărăcie. Abandon școlar.

Pentru că și ție ți se pare nedrept că 1 din 2 copii din mediul rural trăiește în pragul sărăciei.
Și ție ți se pare greșit că abandonul școlar a depășit 19%.

Donează zilnic 1259 mese

Lidl România se alătură World Vision pentru a da viață proiectului „Pâine și Mâine”


Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, activând în peste 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Sub sloganul „Pentru un viitor mai bun”, Lidl se implică activ în îmbunătățirea unor aspecte cheie ale societății și caută în permanență soluții prin care să creeze un viitor mai bun pentru comunitate. Prin sprijinul adus în domeniile educației, sănătății și prin creșterea calității vieții, Lidl caută să contribuie la o zi de mâine mai bună pentru toate categoriile sociale. De aceea, Lidl România a donat către World Vision România suma de 100.000 de euro, pentru a susține lansarea etapei pilot a proiectului „Pâine și Mâine” și a oferit pachete cu alimente copiilor din proiect, pe timpul vacanței de vară din 2016.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Lidl România a oferit suma de 141 000 de euro pentru cadourile de Crăciun a 3 121 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, din satele jutețelor Dolj, Vâlcea și Vaslui. Copiii au primit cu bucurie articole de îmbrăcăminte și încălțăminte esențiale pentru iarnă și dulciuri.


abc
abc


Mulțumim companiei Lidl România care a înţeles importanța acestei investiţii în viitorul copiilor noştri şi s-a alăturat fără rezerve proiectului „Pâine şi Mâine"!


abc
abc
abc